Terhi 445

Konsollversjonen Terhi 445 C er en moderne, velutstyrt småbåt: Funksjonell, lettplanende og selvdrenerende. Båten er 445 centimeter og rommer likevel mye. Hver centimeter er godt utnyttet og styrekonsollen gir sikker kjøring.
Som standardutstyr finnes ved siden av konsollen blant annet vindskjerm med rekkverk og pullere. Den som ønsker mer sportslighet og nettokapasitet kan velge en maskin på opptil 30 hk fra Honda uten å miste det minste av sikkerheten. Båten kan naturligvis også ros. Terhi 445 C er et ypperlig valg som forbindelsesbåt, for fisketurer og båtturer.
Gjennomgangbar og smart
Finske Terhi har produsert småbåter siden 1972 og Terhi 445 er et resultat av mange års erfaring. Den er praktisk innredet, enkel å bruke og en fin hyttebåt til fornuftig pris. Man føler at den er større enn den faktisk er og med en bredde på 185 centimeter er båten stødig og trygg. Midtsetet kan felles ned, hvilket gjør båten gjennomgangbar under lasting og lossing og også gir mer behagelig sitteplass ved behov.
Låsbare oppbevaringsrom finner du både foran og under baksetet. Videre har båten praktisk oppbevaringsplass for tauverk i åpne bokser. Årene kan også låses på båtens babord side.
Tåler en støyt – og litt til
En god bruksbåt må kunne tåle en støyt. En Terhi-båt er laget i ABS-plast med skum som gjør skroget fast og riper er lette å fikse. Den tåler å bli dratt opp og ned og mot skarpe kanter. Båtene er skummet mellom skrogene, og dette gjøres under trykk. Da blir det en fast konstruksjon og båtene kan ikke synke.
Båten er en glimrende tur-, fiske- eller arbeidsbåt. Dette er en trygg og god familiebåt som er godkjent for bruk av påhengsmotor på opptil 30 hk.
Den gode lastekapasiteten gjør Terhi 445 til en stor båt i et lite format til en meget fornuftig pris.
Som transportmiddel tar den hele familien eller en større last trygt til og fra hytta. Båten er overraskende rask og går veldig fint i vannet.
Ideell som fiskebåt
Båten er ideell som fiskebåt, enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Man har relativt god plass om bord til både fiskeutstyr og annet utstyr.
Terhi 445 har god stabilitet og trygge sjøegenskaper. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust, solid og lettrodd båt til riktig pris.
Anbefalt motor: 20-30 hk


Product Tag CampaignJa
Lengde445,00
Bredde185,00
Antall passasjerer5,00
Maks motorstørrelse30,00

ANNET

GodkjenningCE/C
Anbefalt motorstørrelse20-30 hk

MÅL/VEKT

Kjøreklar vekt240 kg